Όροι χρήσης

Όροι χρήσης

Ευχαριστούμε που χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας (από εδώ και στο εξής Υπηρεσίες). Οι Υπηρεσίες της επιχείρησης Δημήτρης Ζιώγας με την επωνυμία Δ. Ζιώγας Διαφημιστική (από εδώ και στο εξής Δ. Ζιώγας Διαφημιστική) παρέχονται από την διεύθυνση Εθ. Αντίστασης 72 Κατσικάς, Ιωάννινα, ΤΚ 45221.
Οι πληροφορίες που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα ziogas.com, αποτελούν ιδιοκτησία της Δ. Ζιώγας Διαφημιστική και των εκπροσώπων της, από εδώ και στο εξής Δ. Ζιώγας Διαφημιστική, και προστατεύονται από την Ελληνική και Διεθνή Νομοθεσία περί Πνευματικών Δικαιωμάτων. Καταπάτηση των πνευματικών δικαιωμάτων της Δ. Ζιώγας Διαφημιστική, καθώς και των λοιπών αποκλειστικών της δικαιωμάτων νομιμοποιεί την Δ. Ζιώγας Διαφημιστική να κινηθεί ποινικά κατά του παραβάτη.

Πνευματικά Δικαιώματα

Οι πληροφορίες και τα γραφικά που δημοσιεύονται στο δικτυακό τόπο της Δ. Ζιώγας Διαφημιστική απαγορεύεται να αντιγραφούν, να αναδημοσιευτούν, ή να αναπαραχθούν ολόκληρα ή εν μέρει και για οποιαδήποτε χρήση, χωρίς έγγραφη άδεια της Δ. Ζιώγας Διαφημιστική. Στην ιστοσελίδα ziogas.com περιλαμβάνεται υλικό, trademarks, service marks, φωτογραφίες και άλλο περιεχόμενο που ανήκει στην Δ. Ζιώγας Διαφημιστική και προστατεύεται από το Νόμο. Όλα τα περιεχόμενα του site (συμπεριλαμβανομένων κειμένων, γραφικών, εικόνων, φωτογραφιών και λογισμικού) είναι πνευματική ιδιοκτησία της Δ. Ζιώγας Διαφημιστική και προστατεύονται από την Ελληνική και Διεθνή Νομοθεσία. Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναμετάδοση του υλικού, χωρίς έγγραφη άδεια της εταιρείας.